9
січ.

Новий випуск журналу «Прибуткове свинарство» вже доступний!

Свіжий огляд ринку свинини, особливості збору доказів для стягнення збитків у вигляді упущеної вигоди, відповіді на найпоширеніші питання щодо маніпуляції з поросятами упродовж перших днів життя та ще більше цікавих матеріалів у грудневому випуску журналу «Прибуткове свинарство: воєнний дайджест» №72.

Також читайте у журналі про:

Стан та тенденції на ринку кормів. Валерія Пекін, керівник відділу маркетингу та аналітики компанії «Фенікс Агро», розповіла про споживання зернових та олійних на внутрішньому ринку, темпи експорту та очікування на 2023-ій рік.

Нову концепцію підвищення виживаності поросят. Сергій Добрянський, експерт з годівлі продуктивних тварин компанії Cargill, розповів про новий метод спрямований на полегшення опоросу, що передбачає підвищення вмісту оксиду азоту (NO) в крові свиноматок, що у свою чергу сприяє збільшенню діаметра кровоносних судин і покращенню кровотоку.

Ключові кроки з покращення енергоефективності. В Україні, крім значної вартості енергоносіїв, нині актуальною є проблема нестабільного постачання електроенергії. Тому важливо замислитися про оптимізацію мікроклімату у виробничому приміщенні, щоб зменшити залежність від електрики та забезпечити належні умови утримання свиней у період блекаутів.

Ще більше корисних та пізнавальних статей у кращому журналі про свинарство — «Прибуткове свинарство: воєнний дайджест» №72, грудень 2022р.

Асоціація «Свинарі України» — неприбуткова, добровільна організація, заснована вітчизняними виробниками свинини.

Головні цілі об'єднання — представництво і захист прав та інтересів господарств об’єднання, сприяння розробці та впровадженню нових технологій ефективного виробництва свинини, розширення ринків збуту, захист внутрішнього ринку збуту.