21
вер.

ТзОВ «Еко Міт» реалізуватиме кнурів Р76 і Neckar (Choice Genetics)

Цьогоріч на початку вересня ТзОВ «Еко Міт» закупило у Польщі 40 репродуктивних кнурів Р76 і Neckar (двопорідні гібриди) компанії Choice Genetics.

Цих кнурів обрали тому, що вони поєднують у собі найкращі характеристики продуктивності й функціональності», — коментують в «Еко Міт».

Кнур Р76 («економічний») — створений для виробництва більших об’ємів м’яса при якомога менших затратах на виробництво, а також провідний репродуктор. Головні переваги — екстремальні темпи приросту, вирівняне гніздо, значна життєздатність, високий імунітет поросят, відповідна висока якість м’яса.

Кнур Neckar — характеризується швидкими темпами приросту, міцною будовою тіла та доброю м’ясистістю, а ще — це гарантія конформації та високого ока полядвиці. Дозволяє провадити виробництво важких і добре збудованих свиней на забій.

ТзОВ «Еко Міт» — молоде, амбітне підприємство, орієнтоване на виробництво якісного свинопоголів’я. Господарство створене у жовтні 2013-го за підтримки польських партнерів, розташоване у селі Батятичі, що на Львівщині. Працюють з генетикою компанї Choise Genetics. Входить до Асоціації «Свинарі України».

Асоціація «Свинарі України» — неприбуткова, добровільна організація, заснована вітчизняними виробниками свинини.

Головні цілі об'єднання — представництво і захист прав та інтересів господарств об’єднання, сприяння розробці та впровадженню нових технологій ефективного виробництва свинини, розширення ринків збуту, захист внутрішнього ринку збуту.