21
трав.

Досвід провідних свинарів, розвиток галузі, держпідтримка: це та інше під час Ювілейного конгресу «Прибуткове свинарство»

10 років поспіль Міжнародний конгрес «Прибуткове свинарство» об’єднує гравців свинарської галузі для обміну досвідом, знаннями, обговорення ключових питань ринку. Ювілейна подія продовжить традицію. Тим більше, що своїми напрацюваннями ділитимуться провідні українські свиногосподарства.

«З року в рік завдання Конгресу „Прибуткове свинарство“ — донести до свинарського загалу найсучасніші тенденції розвитку галузі, ті питання, які вимагають подальшого опрацювання. Щодо ветеринарії та технологій, на учасників завжди чекає найактуальніша інформація, світові новинки тощо. При чому до виступів запрошуються провідні вітчизняні та міжнародні експерти.

Конгрес „Прибуткове свинарство“ — той майданчик, де виробники можуть поділитися своїми проблемами й отримати допомогу у їх вирішенні. Наприклад, з огляду на відміну мораторію на перевірки бізнесу, під час події фахівці розкажуть як приготуватися до аудиту, яким вимогам треба відповідати тощо. Разом із тим, тут можна дізнатися про механізми держпідтримки, грантові програми та ін. Міжнародний конгрес „Прибуткове свинарство“ забезпечує виробників повним спектром потрібних даних», — коментують організатори події, представники Асоціації «Свинарі України».

Міжнародний конгрес «Прибуткове свинарство» — одна з наймасштабніших галузевих подій не лише в Україні, але й за її межами. Майданчик для відвертої розмови про все, що стосується вітчизняної галузі свинарства. Серед учасників — свинарі, кращі українські та закордонні фахівці у царині свинарства, представники держави, експерти міжнародних організацій. Цього року захід відбудеться 5 червня у виставковому центрі «АККО Інтернешнл». Організатори заходу — Асоціація «Свинарі України», Всеукраїнська Аграрна Рада й агроконсалтингова компанія DYKUN.

Асоціація «Свинарі України» — неприбуткова, добровільна організація. Дата створення —14 липня 2011-го. Наразі АСУ об’єднує 38 господарств, які забезпечують 41% промислового виробництва свинини в Україні. Основною ціллю Асоціації є захист прав та інтересів підприємств у галузі свинарства, досягнення світових стандартів виробництва продукції завдяки впровадженню сучасних технологій.

Асоціація «Свинарі України» — неприбуткова, добровільна організація, заснована вітчизняними виробниками свинини.

Головні цілі об'єднання — представництво і захист прав та інтересів господарств об’єднання, сприяння розробці та впровадженню нових технологій ефективного виробництва свинини, розширення ринків збуту, захист внутрішнього ринку збуту.