7
трав.

Спікери з 5 країн виступатимуть в ході ХІ Конгресу «Прибуткове свинарство»

Щорічний конгрес «Прибуткове свинарство» за правом має статус міжнародного. Цьогоріч 4 червня учасники заходу почують виступи експертів з 5-ти провідних свинарських країн світу.

Данія — країна знана, як центр європейського свинарства. Тамтешні фахівці розкриють питання генетики, секрети догляду за багатоплідними свиноматками та особливості вибору обладнання для свиногосподарства.

США — країна з найнижчою собівартістю у свинарстві. Експерт зі штатів поділиться результатами практичних досліджень щодо режимів термообробки кормів та кормових інгредієнтів, що здатні знищити вірус АЧС.

Канада відома генетикою свиней, а також особливими підходами до економіки виробництва. Саме ці аспекти — тематика виступів спікерів.

Іспанія — найбільший у Європі експортер продукції свинарства. У ході конгресу іспанські фахівці ділитимуться знаннями у царині годівлі свиней та використання меншої кількісті антибіотиків у свинарстві.

Німеччина — визнаний європейський лідер у свинарстві. Мова під час виступів піде про способи зменшення перевитрат кормів та реалізацію проектів комбікормових заводів різної потужності.

І на додачу — експерти з Польщі розкажуть про альтернативи традиційним кормовим інгредієнтам, і як можна зменшити собівартість годівлі свиней.

Організатори ХІ Міжнародного конгресу «Прибуткове свинарство» — Асоціація «Свинарі України», Всеукраїнська Аграрна Рада, компанія Dykun. Місце проведення — Київ, ВЦ «АККО Інтернешнл», Проспект Перемоги, 40б.


Міжнародний конгрес «Прибуткове свинарство» — одна з наймасштабніших галузевих подій не лише в Україні, але й за її межами. Майданчик для відвертої розмови про все, що стосується вітчизняної галузі свинарства. Серед учасників — свинарі, кращі українські та закордонні фахівці у царині свинарства, представники держави, експерти міжнародних організацій. Цього року захід відбудеться 4 червня у виставковому центрі «АККО Інтернешнл». Організатори заходу — Асоціація «Свинарі України», Всеукраїнська Аграрна Рада й агроконсалтингова компанія DYKUN.

Асоціація «Свинарі України» — неприбуткова, добровільна організація. Дата створення —14 липня 2011-го. Наразі АСУ об'єднує 39 господарств, які забезпечують 41% промислового виробництва свинини в Україні. Основною ціллю Асоціації є захист прав та інтересів підприємств у галузі свинарства, досягнення світових стандартів виробництва продукції завдяки впровадженню сучасних технологій.

Асоціація «Свинарі України» — неприбуткова, добровільна організація, заснована вітчизняними виробниками свинини.

Головні цілі об'єднання — представництво і захист прав та інтересів господарств об’єднання, сприяння розробці та впровадженню нових технологій ефективного виробництва свинини, розширення ринків збуту, захист внутрішнього ринку збуту.