21
трав.

Асоціація «Свинарі України» вітає нового учасника!

ТОВ «Агроінвест-Натуральні продукти», що на Чернігівщині долучилося до лав Асоціації «Свинарі України».

Історія господарства розпочалася півтора року тому. Наразі загальне поголів’я налічує 1200 голів. Триває розбудова потужностей.

У планах — нарощення потенціалу та перехід на повністю органічне виробництво свинини. Досвід у цій сфері вже є — мають статус органічного підприємства у галузі рослинництва. Тож свині вже споживають преміальні зернові.

За словами замісниці директора Олени Савітської, про Асоціацію «Свинарі України» дізналися з мережі Інтернет, коли цікавилися галузевими об’єднаннями.

«Шукати більше інформації підштовхнуло нарощення потужностей та збільшення поголів’я, коли відчули, що „переросли“ існуючий ринок збуту, а разом з тим — більшу конкурентоздатність.

Перевагами вступу до АСУ стала можливість розширити співпрацю з колегами по галузі та бути в одному ціновому та інформаційному полі», — поділилася пані Олена.

Асоціація «Свинарі України» — неприбуткова, добровільна організація. Дата створення —14 липня 2011-го. Наразі АСУ об'єднує 39 господарств, які забезпечують 41% промислового виробництва свинини в Україні. Основною ціллю Асоціації є захист прав та інтересів підприємств у галузі свинарства, досягнення світових стандартів виробництва продукції завдяки впровадженню сучасних технологій.

Міжнародний конгрес «Прибуткове свинарство» — одна з наймасштабніших галузевих подій не лише в Україні, але й за її межами. Майданчик для відвертої розмови про все, що стосується вітчизняної галузі свинарства. Серед учасників — свинарі, кращі українські та закордонні фахівці у царині свинарства, представники держави, експерти міжнародних організацій. Цього року захід відбудеться 4 червня у виставковому центрі «АККО Інтернешнл». Організатори заходу — Асоціація «Свинарі України», Всеукраїнська Аграрна Рада й агроконсалтингова компанія DYKUN.

Асоціація «Свинарі України» — неприбуткова, добровільна організація, заснована вітчизняними виробниками свинини.

Головні цілі об'єднання — представництво і захист прав та інтересів господарств об’єднання, сприяння розробці та впровадженню нових технологій ефективного виробництва свинини, розширення ринків збуту, захист внутрішнього ринку збуту.