29
трав.

Які стереотипи мають споживачі щодо свинини?

Результати аналізу споживчих преференцій презентуватимуть в ході Конгресу «Прибуткове свинарство», який відбудеться 4 червня у ВЦ «АККО Інтернешнл», Київ. Ініціювала дослідження Асоціація «Свинарі України», а реалізували — ТОВ «АСНІЛЬСЕН ЮКРЕЙН».

Під час бізнес-секції події результати дослідження презентуватиме Тетяна Шевченко, керівник відділу досліджень споживачів та покупців ТОВ «АСНІЛЬСЕН ЮКРЕЙН».

«Незважаючи на те, що свинина — м’ясо, відоме багатьом українцям з дитинства, у ході дослідження ми з’ясували, що насправді споживачі мало що знають про свинину, а особливо, – про виробників та процес виробництва. Зважаючи на те, що інші види м’яса, та особливо курятина активно заявляють про себе споживачу та створюють реальну конкуренцію свинині, зараз як ніколи виробникам свинини важливо об’єднатися навколо розвитку своєї категорії та популяризації її серед споживачів, формування позитивного іміджу свинини та диференціації від інших видів м’яса», — прокоментувала експерт.

Міжнародний конгрес «Прибуткове свинарство» — одна з наймасштабніших галузевих подій не лише в Україні, але й за її межами. Майданчик для відвертої розмови про все, що стосується вітчизняної галузі свинарства. Серед учасників — свинарі, кращі українські та закордонні фахівці у царині свинарства, представники держави, експерти міжнародних організацій. Цього року захід відбудеться 4 червня у виставковому центрі «АККО Інтернешнл». Організатори заходу — Асоціація «Свинарі України», Всеукраїнська Аграрна Рада й агроконсалтингова компанія DYKUN.

Асоціація «Свинарі України» — неприбуткова, добровільна організація. Дата створення —14 липня 2011-го. Наразі АСУ об'єднує 39 господарств, які забезпечують 41% промислового виробництва свинини в Україні. Основною ціллю Асоціації є захист прав та інтересів підприємств у галузі свинарства, досягнення світових стандартів виробництва продукції завдяки впровадженню сучасних технологій.

Асоціація «Свинарі України» — неприбуткова, добровільна організація, заснована вітчизняними виробниками свинини.

Головні цілі об'єднання — представництво і захист прав та інтересів господарств об’єднання, сприяння розробці та впровадженню нових технологій ефективного виробництва свинини, розширення ринків збуту, захист внутрішнього ринку збуту.