2
лип.

«Зоотехнологія» збільшить поголів’я свиноматок на 30%

ТОВ «Зоотехнологія» (Херсонська область) у 2019 році планує ввести в експлуатацію відгодівельник на 6300 місць та збільшити на 30% поголів'я свиноматок.

За її словами директора Юлії Жельніо, на сьогодні підприємство має 2326 свиноматок.

«До кінця року плануємо збільшити їх кількість до 3000. Довгострокова стратегія компанії передбачає 5-тисячне поголів'я свиноматок, що дозволить посісти більш впливові позиції на ринку», — зауважила Юлія Жельніо.

Вона також відзначила, що промислове свинарство в Україні це рентабельний бізнес.

«Рентабельний, якщо підходити з розумом. Професійна команда, сучасні технології утримання, генетичний потенціал, жорстка та, головне, працююча система заходів біобезпеки — все це є запорукою успіху в нашій галузі. Дуже допомагає співпраця з Асоціацією „Свинарі України“: ми отримуємо необхідні нам консультації від провідних фахівців та консультантів з різноманітних виробничих питань. Це й оптимізація годівлі, вдосконалення умов утримання, технологічних процесів та заходів біобезпеки. Якщо слідувати порадам, свинарство не поступається рентабельністю іншим галузям, а продукція стає для споживача синонімом високої якості», — додала директор ТОВ «Зоотехнологія».

Більше інформації — в інтерв'ю з пані Жельніо.

Джерело: Agravery

ТОВ «Зоотехнологія» розташоване на Херсонщині. Господарство працює у закритому режимі, загальне поголів'я — майже 31 тис. свиней. Входить до лас Асоціації «Свинарі України».

Асоціація «Свинарі України» — неприбуткова, добровільна організація, заснована вітчизняними виробниками свинини.

Головні цілі об'єднання — представництво і захист прав та інтересів господарств об’єднання, сприяння розробці та впровадженню нових технологій ефективного виробництва свинини, розширення ринків збуту, захист внутрішнього ринку збуту.