11
лют.

Чекаємо на лютневе «Прибуткове свинарство»: 5 фішок номеру

Робота над лютневим номером журналу «Прибуткове свинарство» у самому розпалі. Чого цікавого можна буде почитати у випуску?

1. У «Фокусі» - ПП «Русинська м’ясна компанія». Поспілкувалися з Дмитром Олександровичем Гутником, керівником господарства, про шлях підприємства від відгодівельника до вертикально інтегрованої компанії з власною переробкою та торговою мережею. Які виклики долі траплялися та чому варто повчитися – у інтерв’ю.

2. Свіжа порція аналітики галузі свинарства від Олександри Бондарської, керівника аналітичного відділу Асоціації «Свинарі України». Зокрема, розглянемо поточний стан справ у свинарстві України та «розвідаємо» чи настільки ласі азійські ринки свинини, як про них говорять.

3. Про систему біобезпеки свиногосподарств у Китаї розповімо у рубриці «Для менеджера». Зокрема, Віталій Башинський, експерт з питань ветеринарії та безпечності харчових продуктів, у ході Ветеринарного симпозіуму поділився досвідом Піднебесної у контролі АЧС. Спеціально для вас у статті – основне з доповіді.

4. Тема номеру – репродуктивне здоров’я свиноматок. Тож у рубриках журналу шукайте низку матеріалів щодо кращих практик осіменіння, причин прохолостів та профілактики захворювань репродуктивної системи, зменшення мертвородів та муміфікатів тощо.

5. Нова рубрика – «Свинарство з Грабенками» - рішення питань свинарства від практиків цієї справи.

Журнал «Прибуткове свинарство» — унікальне спеціалізоване видання в Україні, присвячене виключно свинарству. Перший номер з’явився у вересні 2010-го року.

Редакційну підписку можна оформити за номером +38(067)-357-84-94 чи надіславши запит на е-пошту derkach_v@dykun.com.ua

Асоціація «Свинарі України» — неприбуткова, добровільна організація, заснована вітчизняними виробниками свинини.

Головні цілі об'єднання — представництво і захист прав та інтересів господарств об’єднання, сприяння розробці та впровадженню нових технологій ефективного виробництва свинини, розширення ринків збуту, захист внутрішнього ринку збуту.