9
квіт.

Свинарство: яку галузеву подію можна відвідати вже у червні?

Вже 13-й рік поспіль Міжнародний конгрес «Прибуткове свинарство» об’єднує виробників та переробників, кращих експертів галузі. Цьогоріч подія відбудеться 8-го червня. Чому варто і Вам доєднатися до конгресу?

1. Формат. Традиційно у ході конгресу працює 3 спеціалізовані секції: Бізнес, Технології та Ветеринарія. Такий формат дозволяє максимально обговорити актуальні питання менеджменту, презентувати новітні технологічні розробки та ветеринарні рішення.

2. Гості. Конгрес «Прибуткове свинарство» щороку об’єднує близько 700 виробників, переробників, представників уряду на наукової спільноти. Тож вже давно подія отримала славу кращого майданчика для зустрічі з колегами, обговорення нагальних питань та проблем галузі.

3. Експерти. З року в рік спікерами на Конгресі виступають провідні українські на закордонні фахівці. Карантин не став на заваді – іноземні фахівці доєднуються до події онлайн. Окрім цього, у ході події експертами виступають і самі виробники, ділячись власним досвідом та секретами роботи.

4. Компанії-партнери. Конгрес «Прибуткове свинарство» щороку підтримує більше 40 компанії-партнерів, які спеціалізуються на обладнанні, ветеринарних рішеннях, генетиці, кормах, тощо. Крім того, у ході події працює виставка, де виробники свинини можуть познайомитися з останніми розробками та інновацій, поспілкуватися з представниками компаній.

5. Тематика. Щороку організатори події готують програму заходу відповідно до найактуальніших проблем та питань галузі/

XIII Міжнародний конгрес «Прибуткове свинарство» відбудеться 8-го червня 2021-го року за адресою: ТЦ "ТЕРМІНАЛ" , Київська область, м. Бровари, вул. Київська, 316.

Організатори події — Асоціація «Свинарі України», агроконсалтингова компанія Dykun та Всеукраїнська Аграрна Рада.

Асоціація «Свинарі України» — неприбуткова, добровільна організація, заснована вітчизняними виробниками свинини.

Головні цілі об'єднання — представництво і захист прав та інтересів господарств об’єднання, сприяння розробці та впровадженню нових технологій ефективного виробництва свинини, розширення ринків збуту, захист внутрішнього ринку збуту.