19
жовт.

Проблема грипу свиней на фермі: як вирішити?

Грип свиней — гостре висококонтагіозне захворювання, що несе за собою значні економічні витрати. Як визначити, що саме грип причина проблем на фермі та як краще лікувати тварин?

Про це розповість Кетрін Лілі Ясінські, лікар ветеринарної медицини під час тренінгу «Практичні поради покращення здоров'я свиней», що відбудеться 20 жовтня 2021-го року.

Спікер готова після доповіді відповісти на ваші питання та провести індивідуальні зустрічі щодо розгляду відповідних проблем на конкретному господарстві.

Відео-звернення Кетрін Лілі Ясінські за посиланням:

Переглянути відео-звернення спікера можна за посиланням: https://www.youtube.com

Організатори події — Асоціація «Свинарі України», ГС «Всеукраїнська Аграрна Рада» та агроконсалтингова компанія DYKUN. Захід відбувається за підтримки Програми АГРО Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).
Для реєстрації чи додаткової інформації звертайтеся за контактами: +380674705563
Слідкуйте за оновленнями програми у новинній стрічці.

Агентство США з міжнародного розвитку (англ. United States Agency for International Development, USAID) — незалежне агентство федерального уряду США. Основні напрями роботи Агентства включають в себе підтримку торгівлі, сільського господарства, економічного зростання, охорони здоров'я, екстрену гуманітарну допомогу, сприяння у запобіганні конфліктам та підтримку демократії в більш ніж 100 країнах світу.

Асоціація «Свинарі України» — неприбуткова, добровільна організація, заснована вітчизняними виробниками свинини.

Головні цілі об'єднання — представництво і захист прав та інтересів господарств об’єднання, сприяння розробці та впровадженню нових технологій ефективного виробництва свинини, розширення ринків збуту, захист внутрішнього ринку збуту.